Pomoc těm nejmenším

6. 1. 2013 15:46
Rubrika: Nezařazené

Teď se ke mně dostala tato informace:

 Litoměřický biskup Jan Baxant, předseda Rady ČBK pro zdravotnictví, vydal vyjádření k probíhající registraci poratového přípravku RU-486.

 "Jako předsedovi Rady ČBK pro zdravotnictví se mi v těchto adventních předvánočních dnech dostala znepokojivá informace o připravované registraci přípravku RU-486 v České republice. Podotýkám, že RU-486 je původní abortivum. Nejedná se o prostředek zabraňující početí, ale o preparát, který vede k vypuzení plodu. Z křesťanského pohledu je užití tohoto prostředku eticky nepřijatelné. Prosím Pána, aby provázel ty, kdo budou ve věci registrace rozhodovat, a podporuji všechny, kteří se pozitivně v dané problematice práva na život dlouhodobě angažují." 

(převzato z: http://www.fatym.com/view.php?cisloclanku=2012120116)

 

A spolu s tím mi na mail přišla od kamaráda tato výzva:

 

Už jednou se v naší zemi o něco podobného usilovalo, tehdy díky masovým protestů nebyla tableta u nás registrována. Teď stojíme před tímto procesem znovu.
Jestliže bylo v minulosti možné její registraci zvrátit, je naděje i tentokrát. Je potřebné psát emaily na níže uvedené adresy a volat k zodpovědnosti dané instituce, aby její registrováni nepovolily.

informace o tabletě RU - 486  najdeš na tomto odkazu :
https://adelka.signaly.cz/0709/ru-486

V současné době žádost leží v ústavu na kontrolu léčiv.
Je třeba psát nesouhlasné emaily na všechny emailové adresy:

Ministr zdravotnictví
[email protected]

Ministerstvo zdravotnictví
[email protected]

Ústav na kontrolu léčiv
[email protected]

 

 Člověk má často pocit bezmocnosti - zákony v zemi se navrhují a  schvalují, či neschvalují...a my na to většinou nemáme nejmenší vliv. Často, to jediné, co můžeme, je jít k volbám - a stejně, jak to dopadá... Ale některé věci ovlivnit můžeme. A toto mi přijde, že je právě jedna z nich. Je mi jasné, že to problém potratů nevyřeší, ale připadá mi to podobné, jako neschválit výrobu nějaké hromadné ničivé zbraně - problém válek to nevyřeší, ale zabije se méně lidí. Nebo se alespoň o problému začne více diskutovat a přemýšlet.

Zobrazeno 1176×

Komentáře

alweryon

majka-výběr!!!:-)

Ester-Michael

k tomu posílání mailů - vrátilo se mi to s tím, že to je nedoručitelný spam.... Je možný, že mají plnou schránku, nebo že tam mají nějaký nastavení (nejsem IT:-D, sem úplně mimo tento obor v trochu jiných sférách:-D), že jakmile to přečte v předmětu RU-486, tak to jde automaticky do spamu....tak nevím....přijde mi to škoda (když už se člověk dokope k tomu, že to vymyslí a pošle....ehm....)

MiroslavKratochvíl

tak změň předmět a zkus to znovu ;-)

Ester-Michael

no to sem samozřejmě zkusila hned....ale nepomohlo to....ehm....

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Nejnovější

Autor blogu Grafická šablona Nuvio